Hocam açıkçası durumlar çok iyi, bir kaç arkadaş çiğ köfteci aç tarzı güzel mantıklı cevaplar verdi çünkü burada çiğ köfteci yok. Ama sorarsanız tutar mı, burada tutmayabilir çünkü tat olarak sevecek insan yok sanıyorum ki. Türkiyede çiğ köftecilerin çoğu hazır aldıkları için (kendileri yapmadıkları için) çiğ köfteci açmak kolay fakat Türkiye'den Kanada'ya çiğ köfte götürmek zor olsa gerek

bu yüzden burada yapmam gerek ve bilgim de yok açma imkanım yok.
Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkürler, hala kazanç kapısı bulamamış bulunmaktayım ama hayırlısı buluruz elbet diyerekten bu mesajımı sonlandırıyorum. Kanada hakkında sormak istedikleriniz olursa elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım. Teşekkürler.
Her şey yerinde ise sorun yok. Fakat çiğ köfte soğuk bir memleket için çokta ideal bir fikir gibi geliyor. Sadece sunum konusu biraz gözden geçirilebilir. Amerika'da Türk Lokantacılar, Türkiye'den yemek getiriyorlar. Çiğ Köfte'de getirilebilir mi bilmiyorum.
Blog tutuyor veya vlog çekiyorsanız tecrübelerini okumak-izlemek isterim. Diğer arkadaşlarında merak edeceğini düşünüyorum.