Polat33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında forumda genel olarak bir coin madencilik konusu yok, yani etherium vs tamamda başka alt coin kazmak isteyen birisi yazılım olarak veya bu coin kazılırmı, olursa nasıl başlamalı ,nerden yola cıkılacak gibi soruların hiç bir şekilde cevabını bulamıyor, fikir verenler ise sadece ya bilmeden konuşuyor, veya "millet yapıyor kazanıyor git yap" demekle yetiniyor, örneğin ben aklımda 2-3 coin var fakat madenciliği yapılırmı, olursa nereye, nereden, hangi program, dosya, donanım ile gireyim bilmiyorum, amma etherium belli, anlatımlarıda var, fakat bu bir çoğundan farklı işliyor, bir çok alt coin için bir anlatım rehber, vs bir bilgi yok, sorular ise havada kalıyor , amma aslında genel platform olarak bir temel anlatım ve rehber nitelliğinde bir konu olursa herkes için hepimiz için yararlı olacaktır.

Not : "Madencilik bitti", "bilgisayar ile bu işler artık zor", "çok masrafı var", vs gibi kulaktan dolma ve boş cevaplar verilmezse iyi olur, verileceksede gerekçesi ile yazarsanız sevinirim, çünkü şu anda etherium u 4-6 ekran kartı ile kazıp normal düşük sayılsada kazanç elde edenler var, bu doğru bir alt coin için farklı olacaktır.
aynen katılıyorum hocam.Forumda bu konularda daha çok bilgilendirmeler olsa çok iyi olur