Fiyat Düştü -----> 20.000 TL
Site adresi: Telefonda ciddi alıcılar ile paylaşılacaktır.
Site için istenen eski fiyat: 25.000 TL (Hepsi için istenen toplam fiyattır.)
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: -
Kategori, sitenin içeriği nedir: e-ticaret
Günlük hit sayısı: 20 - 30 (ilgilendiğimiz zamanlarda 200 - 300 arası)
Ziyaretçi kaynağı: % 90 Google, % 10 Sosyal Medya
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: -
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil (ideasoft)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Aralık - 2017 ' ye kadar yıllık ücretleri ödenmiştir.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.
Merhaba, burada satışa çıkardığım e-ticaret sitesi, aşağıdaki tüm detayları ile birlikte devredilecektir.
Dükkan 2 katlıdır ve Gaziosmanpaşa Küçükköy semtinde işlek bir pasajda yer almaktadır. (Şirket adresi burasıdır, lakin devir işlemlerinde dükkan devredilmeyecektir.)
Şirketle birlikte piyasa değeri 15.000 TL civarında olan özel olarak yaptırılmış 100 adet deri ayakkabı ve bot verilecektir.
-----Özel bir sisteme sahip e-ticaret sitesi vardır-----
- Bu site için 18 farklı banka ile anlaşma yapılıp, 7 farklı kredi kartı ve banka kartı ile tüm dünyadan ödeme alabilen bir alt yapıya sahiptir.
NOT: Hem İpara hem de HepsiPay ödeme sistemi vardır. HepsiPay ile bir gün sonra para hesabınızda oluyor.
- Kargo anlaşması ile tüm dünyaya kargo gönderimi yapılabilmektedir. (500 TL kredili kargo bakiyesi var. Sürat kargo)
- 4 farklı üretim atölyesi ile anlaşmamız vardır.
- Özel üretim ayakkabı da yapılmak üzere ayrı bir anlaşma ve üretici vardır.
- Saat tedariği için özel bir tedarikçi vardır.
- Deri ürünleri için ayrı bir tedarikçi vardır.
- Diğer satılabilir ürünler için de 2 farklı tedarikçi vardır.
NOT: Şirketi satın alacak kişiyi / kişileri tüm tedarikçiler ile tanıştırıp bağlantı kurabiliriz.
Şirket ---> 9 farklı sektörde iş yapabilme yetkisine ve iznine sahiptir.
- TEKSTİL SEKTÖRÜ ÜRETİM VE SATIŞ
- MEDİKAL SEKTÖRÜ ÜRETİM VE SATIŞ
- GIDA SEKTÖRÜ ÜRETİM VE SATIŞ
- AYAKKABI ÜRETİM VE SATIŞ
- GÜZELLİK SALONLARI VE KOZMETİK
- HEDİYELİK EŞYA, OYUNCAK VE BUJİTERİ
- REKLAM AJANSI
- EMLAK VE OTOMOBİL SEKTÖRÜ, ALIM SATIM VS.
- ELEKTRONİK MALZEMELER ÜRETİM VE SATIŞ
- BAYİLİK ALMA - VERME
- MAĞAZACILIK VE TEKSTİL
- E-TİCARET
(Bunlar, başlıca şirketin faaliyet alanıdır ve şirket ana sözleşmesinde detaylıca belirtilmiştir.)
İsmi oldukça jenerik ve akılda kalıcıdır. Marka olması muhtemeldir. (Marka başvuru sürecindedir.)
Şirket ---> LTD. ŞTİ. dir.
NOT ---> Diğer işlerimin yoğunluğundan dolayı bu şirketimi devretmek istiyorum. Tabi en önemlisi büyük bir firmada müdür olarak çalışmaktayım. Zorunlu görev olarak şehir dışında bir süre çalışmam gerekiyor. Böyle bir durum söz konusu olmasaydı bu şirketi satmayı hiç düşünmezdim. Özenle ve titizlilikle kurulan bir şirkettir. İyi bir reklam çalışması ile ciddi cirolar yapılabilir. Yurtiçi ve yurtdışı şubeleşme hakkı vardır. Marka patent başvuru aşamasındayız. Alacak kişiye bu konuda yönlendirme yapılacaktır.
-----DİĞER DETAYLAR-----
- 15.000 TL ----- 100 ADET DERİ AYAKKABI - BOT
- 500 TL ----- SÜRAT KARGO KREDİLİ KARGO BAKİYESİ
- 4.500 TL ----- İNTERNET SİTESİ
- 3.000 TL ----- BANKA ANLAŞMALARI VE SANAL POS CİHAZLARI
- 5.000 TL ----- ŞİRKET AÇILIŞI İÇİN HARCANAN MİKTAR
- 5,4 k lık Facebook sayfası (tamamen organik)
- 3k lık instagram hesabı (tamamen organik)
NOT: Kapıda nakit veya kredi kartı ödeme anlaşması vardır. Site üzerinden kredi kartlarına 9 taksit imkanı ve peşin fiyatına 4 taksit imkanı vardır.
NOT: Kargo ve ödeme sistemi tam anlamıyla hazırdır.
NOT: Google - Sosyal medya -----> reklam ve pazarlama için iyi bir arkadaş ile bağlantı kurmanız sağlanacaktır. (isteğe bağlı)
2017 yılına ait genel makbu evrak masrafları ve genel vergileri ödenmiştir. Yani bu yıl için sadece aylık muhasebe gideri ile stopaj vergisi olacak.
Dükkanla birlikte 3 ay öncesine kadar aylık ortalama 7-8 k ciro yapıyorduk. Ortalama 3k net gelir. Lakin ilgilenemez olduk, diğer mesleğimin iş yoğunluğu nedeniyle.
Sosyal medya ve google adwords aracılığı ile hem iyi bir hit hem de ciddi cirolar yapılabilir.
Domain kendi kelimesinde 1. sıradadır.
ÖZET: Kısacası e-ticaret ile ilgilenmek istiyorsanız kurulu bir sistem ve sağlam bir şirket ile işe başlayabilirsiniz. Size sadece siteyi kalkındırmak ve ürün gamınızı geliştirmek kalacaktır. Özenle çalışıldığı taktirde bu şirket ve site çok iyi yerlere gelecektir. Bunun yanı sıra şirketi almak istediğiniz taktirde eğer gerek duyarsanız bir süre bu alanda destek olurum.
Şirketin sicili temizdir ve herhangi bir sorun yaşanmamıştır. Fiyatın düşük olmasının tek sebebi -----> ilgilenemediğimiz için bize yük olmaya başladı.
TÜM DETAYLARI TELEFONDA YA DA YÜZ YÜZE SORABİLİRSİNİZ.
İrtibat Tel: 545 365 18 80
Şimdiden Hayırlı Olsun.