Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Efsane olabilecekken tırt olana dizi.
İzleyiciyi aptal yerine koyarak sürekli aynı olayları işleyip sonucu geciktirmek yerine hızlı giriş yapsalardı ülkenin yarısından çoğu bu diziye müptela olurdu.

Konu mu bulamıyorsunuz arkadaşım? Karakterlerin geçmişine dön. Anlat bize Eylem'in niye ailesi yok. Alyanak nasıl bu işlere girdi. Davut neden ailesini yaktı. En azından boş çöp sahneler izlemek zorunda kalmazdık.

Hata üstüne hata var. Koskoca organize şube müdürü tek başına hareket ediyor. Bir çelek yelek giymek bile aklına gelmiyor. O kadar mermi yiyor zombi gibi yürümeye devam ediyor adam. Bir ara organizeye gidecek diye düşünmedim değil. Hadi burada bizi salak yerine koyuyorsun. Peki işin Sarp'ın üstüne atmaya ne demeli? Mermi kovanları nerede? Kan lekeleri nerede? Türk polisini amatörce gösteriyorlar.

Sırf tek sezon olacak diye dayanmaya çalışıyorum ama umarım finali beklediğimize değer kalitede olur.

Aras'ın oyunculuğu müthiş. Ali Kaptan sahnesiyle kalitesini göstermişti ama bu kadar iyi rol yapabildiğini düşünmezdim. Adam gülerken de ağlarken de işinin hakkını veriyor.
hocam yazdıklarını senarist okudu galiba
v2 fragmanı şahane


https://www.youtube.com/watch?v=26GUCubzNv0