ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu anlattığınız olayı bire bir yaşamış birisi olarak yazıyorum.Eğer 14 gün içerisinde size hizmet veremezler ise "CAYMA BEDELİ" ödemeden hizmetinizi sonlandırma hakkınız var.Sizden ne fatura nede cayma bedeli talep edemezler.İlk iptal talebinizde çakallık yapıp cayma bedelini yansıtırlar, siz 14 gündür hizmet alamadığınıza dair dilekçe yazar ve ıslak imzanızla superonline müşteri hizmetlerine fax çekersiniz.Hemen ardından btk şikayet edersiniz ki 10 iş günü içerisinde btk bildirim yaptığı için size süperonline cevap vermek zorunda olur.

Bimer' de yazabilirsiniz bimer başvurunuzu btk iletir.

Aynı olayı vodafone ve türknet ' de yaşadım.Vodafone 400 küsür lira vayma bedeli istedi.Türknet 25 lira fatuta çıkardı.2 ay vodafone nakilini yaklaşık 1,5 hafta da türknet hat açılışını bekledim.

Türktelekom ekipleri kesinlikle süperonline,vodafone,türknet,dsmart vs şirketlerin abone hatlarını gelip direk daire bağlamıyor.Geldiklerinden haberiniz bile olmuyor.Apartman kutunuza isminizi yazıp gidiyor.

Tüm müşteri hizmetleri taşerona bağlı.Taşeron size ancak kayıt açar o kadar ilerisi yok yani...

Not: 2 ay 1,5 hafta bekledikden sonra türktelekom avcılar merkez binasına gidip dirwk başvuru yaptım.Sonuç 3. İş günü gelip türktelekom ekibi bağladı hattımı. ( 2 ay port yok dendi hem vodafonede hemde türknet de)

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şuan durum şundan ibaret, binadaki kutumdaki portta sıkıntı vardı telekom yeni port açmış gelen superonline arıza ekibi söyledi direk ankastre kutusundan modemime bağlı olan kabloda bi sıkıntı yok, modemde de sıkıntı yok. Ekip telekomdan sinyal gelmiyor dedi ve gitti. Yani iş telekom ekiplerine kaldı. Şimdi ne yapacağım kimi kime şikayet edeceğim 14 gün dolunca? 14 gün dolduktan sonra TTNete geçersem hatayı düzeltecekler mi ?