Google'ın herhangi bir mühendisi gelip sitenizi ziyaret etmiyor tamamen google işi botlara bağlamış google'ın yapay zekası olan botları emin olun ne yaptığını bilmiyor biz bunun için 1 senedir çalışma yapıyoruz adsense, googlenews ve üste çıkma çalışması konusunda 20 ye yakın siteyi hibe etti çok saçma bir sonuçlar çıkıyor ileride bununla ilgili açıklama yapılacaktır ama şunu bilinki google algoritması ne NE YAPTIĞINI BİLMİYOR.
+1 kesinlike , ya hocam şöyle düşün sadece wordpress kurulu yeni alınmış 1 tane içerik atılmamış hello world yazısı olan siteye manuel spam atılırmı ciddi ciddi attı bana. Tamamen botların eline kalmış durumdayız ve arada öyle bi saçmalıyor ki algoritma spamdan 8 ay kaçan sitelerim vardı wmt'ye bağlı olan tamamen spam olan sitelerim. Bu botların saat aralıklarını manuel spamların saat aralıklarını bi şekilde algoritmayı tamamen cözen adam götürür bu işi. Ben şu şeylerede inanmıyorum yok panda yok penguen kabataslak bi değişim olmuyor onlarda 2 3 artı birşey ekleniyor değiştiriliyor ama yapay zeka botlar olduğu gibi aynı yıllardır.