iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sevmemek başka saygı başka zaten. Ben Cumhurbaşkanımızı sevmediğimi her seferinde söylüyorum, bulunduğu konumdan dolayı saygı duyuyorum, ha bulunduğu konum olmasa bile yaşından dolayı yine saygı duyarım biz böyle gördük. Benim yukardaki yazdığımda da hakaret veya herhangi bir söylem yok, sadece Cumhurbaşkanı'nın ne yaptığını söyledim. Ben hakaret etmeyi ne kendime nede başkasına yakıştırırım. 3 günlük dünyada da kalp kırmaya gerek yok. Kimin kalbini kırdıysam her seferinde de söylüyorum hakkını helal etsin.
Sizin mesajınızdaki alıntıyla üstteki yazıya cevabınız görünsün diye alıntıladım ve kesinlikle yanlış birşey yazdığımı düşünmüyorum. Zaten aynı şeyi söylediğimize eminim.

İnternetten alıntıladığım resimler tamamen gerçektir. Ben kendime gavur denmesini yakıştıramam, birisi söylediyse de sırf ona inat olsun diye üzerime alamam bu bir hakaretse aynı şekilde cevabını veririm bir yanağıma tokat vurana ötekini çevirmem.

Ama sırf inat olsun diye o kelimeyi kabullenmek nedir arkadaş.

Söylenen sözü savunmuyorum ama karışılık bulmasına şaşırıyorum.

(bundan sonrakini büyük yazacağım anlmayan kafalara kazınsın diye)

HANİ SÜREKLİ "SEN YİNE DOĞARDIN DA BABAN KİM BELLİ OLMAZDI ŞEREFSİZ" DİYENLERE SESLENİYORUM.
ALLAH KİMSENİN BAŞINA VERMESİN VARSAYALIM OLURDA HERHANGİ BİRİMİZİN ANNESİNİN BAŞINA BÖYLE AŞŞAĞILIK BİRŞEY GELSE DÜŞMANIN ÇOCUĞUNU DOĞURMAYACAK KADAR ŞEREFLİ ANNELERİMİZ VAR.

KENDİ SOYUNUZA BÖYLE BİRŞEYİ BİLE YAKIŞTIRMAYI NASIL YAPARSINIZ.

BİR DAHA BU HAYSİYETSİZ ŞİİR KITASINI SÖYLERKEN BU YÖNÜYLE DÜŞÜNEREK SÖYLEYİN.

kabul etseniz de etmeseniz de beğenseniz de beğenmeseniz de bizim soyumuz 5000 yıl öncesine dayanıyor. o yüzden ben sadece cumhuriyet çocuğuyum diyemezsin o zaman sorarlar baban kim diye. Şükür ki Türk çocuğuyuz bunun adı Selçuklu olmuş Osmanlı olmuş Türkiye Cumhuriyeti olmuş fark eder mi.

Herkesin hassiyetini düşünerek yazın lütfen.

Bu arada @iyi yazdıklarımın hepsi sana değildi anlamışsındır zaten o olgunlukta bir insan olduğunu biliyorum.