birisi bana gavur dese sırf ona inat kendime gavur diyemem dedirtmem ne demek yahu ben gavurum demek.
Ben kişinin videosunu izlemedim. Banlanma sebebim siyasi bir söylemdi, beni banlayan kişinin bilgisizliği yüzünden banlandım, söylediğim şeyi Atatürke yorarak banlandım.
Birisi kalkıyor izmir marşına hakaret ediyor en ağır ithamla karşılanıyorsa Peygambere yada Cumhurbaşkanına hakaret edene ses yoksa yanlış.
Kimse kimseye küfür etmesin hakaret etmesin ama herkes herkesin kararlarına saygı duymak zorunda.
Son olarak "SİZ ONLARIN İNANDIKLARINA KÜFÜR ETMEYİN, ONLAR DA SİZİN İNANDIKLARINIZA KÜFÜR ETMEZ" (hadis)
iki yorumu alıntı yapmamdaki amaç iki arkadaşa da cevap vermekti biraz ortadan bakmak gerek bazı şeylere.
Hocam sevmemek başka saygı başka zaten. Ben Cumhurbaşkanımızı sevmediğimi her seferinde söylüyorum, bulunduğu konumdan dolayı saygı duyuyorum, ha bulunduğu konum olmasa bile yaşından dolayı yine saygı duyarım biz böyle gördük. Benim yukardaki yazdığımda da hakaret veya herhangi bir söylem yok, sadece Cumhurbaşkanı'nın ne yaptığını söyledim. Ben hakaret etmeyi ne kendime nede başkasına yakıştırırım. 3 günlük dünyada da kalp kırmaya gerek yok. Kimin kalbini kırdıysam her seferinde de söylüyorum hakkını helal etsin.