yukarıdaki wm tools taki tüm parametreler stabilde olsa tüm içerikler özgün de olsa bir sabah uyandığınızda site uçmuş olabilir.
Google nin bir mantığı yoktur yani kimse kusura bakmasın ama webmasterların anlayacağı bir düzlemde değildir.
google her zaman bir adım önümüzde olacaktır eğer googlenin bir algoritmasını çözdüysen zaten google o algaritmayı artık kullanmıyor demektir.
ara ara çıkar bazen ilk sayfayı komple kapatan siteler 2015 yılında bir sohbet sitesi vardı ilk 15 sırada çıkıyordu hatta bir çok sitesi ilk 15 sırayı kapatmıştı işte o adam googleyi çözmüş adam dı kim bilir belki şimdi google de çalışıyordur.
google artık amatör sitelere acımamaktadır tokatı vurup aşağı salmaktadır. hele hele bir birini kolonlayan siteler temalar aynı konular aynı konu başlıkları aynı örneğin bi ara moda oldu kredi notu kelimesi millet ne paralar harcadı ne domainler aldı bakın bakalım o kelimede kaç site kaldı
google ye güvenip site açmayın yada sağlam bütçe ile girin sitenizi açın be 1-2 ay içerisinde amatörlükten çıkarın. Yine bir siteye 1 ayda 1K indeks olması sorun teşkil etmez ama bu indexlerin %50 en fazlası etiket ise sıkıntı etiketler dönemi artık bitti.
makale hazırlarken artık yazı içinde bold kullanmayın (bence) etiketler artık gereksiz sadece makalelerde bağ kurmak için kullanın. Google artık makaleyi ve içeriğini yorumlayabilmekte ve anlayabilmektedir bunun için bold veya etikete ihtiyacı yoktur.
en önemlisi
bir hedef ve sınırınız olsun emeğinizi paraya hemen çevirin sonra üzülürsünüz.
google nin mantığı yoktur ben googleyi kuantum fiziğine benzetirim eğer ben anladım diyorsanız hiç bir şey anlamamışsınızdır.
imla için özür baya saçmaladım bu ara