ben gayet güzel şekilde satış yapıyordum para kazanmaya başladığımda toptancı siteler bulup ürün pörtföyümü geliştireyim dedim. powerbank ekledim sipariş geldi toptancı sitesinden sipariş verdim ürünler geldi. sahte mi acaba diye düşündüm fakat fatura, ürünün adına kesilmiş ve MARKA mevcuttu. sadece powerbank olarak kesilmiş olsaydı, sahte olabilir düşüncesine kapılırdım ama direk markaya kesilmişti. müşterilerime gönderdim ve müşterilerim sahte diye şikayet etmişler. fatura falan da mevcut. ürünler geldi gerçekten sahteymiş. hepsiburada mağazamı kapattı. fakat aynı toptancı hepsiburada üzerinden satış yapıyor bunları kendilerine söyleiğimde fatura istediler yolladım cevap vermediler. tekrar mail attım olumlu cevap gelmedi tekrar. bende satıcıdan sipariş verdim ürünü, acaba hepsiburadadan orjinal satıp bayilerine sahte mi gönderiyor diye düşündüm fakat bana gelen üründe sahteydi. bunu da dile getirdim ve şu an satıcının hesabı açık bir şekilde satış yapıyor. herhangi bir şekilde bu satıcının mağazasını kapatmadılar.
ödemelere gelirsek, ilk hafta alacağım ödemem gelmedi diğer ödemelerimde panelde yazıldığı gibi değildi hep miktarı düşürerek yolladılar. en son borç çıkarttılar kargo paylaşımı diyor. ilk hafta gelmeyen ödemeden düşüp kalanını yollarlar diye düşündüm fakat hiç bir şekilde o ödemeden de düşülmedi. hâlâ kargo paylaşımı diye bir borç çıktı. ben zaten ürünü sattıkca müşteriye göndermişim. herhangi bir şekilde hepsiburada adına ücretsiz kargo da göndermedim. bu neyin borcu benim 2.hafta alacağıma ne oldu hiç bir şekilde akıbeti belli değil. iş getiriyor mu evet getiriyor fakat 3-5 tl kârla satarsınız ancak. bir site açıp daha pahalıya satmanız durumunda daha çok para kazanacağınız kesin.