Eğer bir suçlu varsa oda izmir marşını seçim şarkısı olarak kullanan , kendi çıkarları amaçlı kullanan , her haltı yiyip izmir marşının arkasına saklanıp onu hedef haline getiren , değersizleştiren , sadece bir kesime hitap ettirendir.
Tıpkı her suçu izmir'e sallayan, başka ülkenin şehriymiş gibi gavur izmir diyen, oradakilere 2. sınıf vatandaş muamelesi yapanlar gibi değil mi?
birisi bana gavur dese sırf ona inat kendime gavur diyemem dedirtmem ne demek yahu ben gavurum demek.
Ben kişinin videosunu izlemedim. Banlanma sebebim siyasi bir söylemdi, beni banlayan kişinin bilgisizliği yüzünden banlandım, söylediğim şeyi Atatürke yorarak banlandım.
Birisi kalkıyor izmir marşına hakaret ediyor en ağır ithamla karşılanıyorsa Peygambere yada Cumhurbaşkanına hakaret edene ses yoksa yanlış.
Kimse kimseye küfür etmesin hakaret etmesin ama herkes herkesin kararlarına saygı duymak zorunda.
Son olarak "SİZ ONLARIN İNANDIKLARINA KÜFÜR ETMEYİN, ONLAR DA SİZİN İNANDIKLARINIZA KÜFÜR ETMEZ" (hadis)
iki yorumu alıntı yapmamdaki amaç iki arkadaşa da cevap vermekti biraz ortadan bakmak gerek bazı şeylere.