Sanılanın aksine Google yeni sitelere tolerans tanır. Eğer yayınladığınzı sayfalar ilk günlerde üst sayfalarda yayınlanıyor ve sonra düşüyor ise içerik isterse %100 özgün olsun sayfa içeriği arama motorlarının istediği tarzda olmaması ve sayfanın zengin (güçlü) olmadığını gösterir.

6. günde alınan Örnek sonuç: google görsellerde çıkmak

Siteyi arama motorlarına göstermek, kanıtlamak zorunda değilsiniz.

Programlarla kanıtlamaya çalışmaya devam ederseniz Google Search Console size "manuel spam" birimini devreye sokup "Buyurun şimdi kanıtlayın dediğinde" kaç tane yardım konusu açacağınızı merak ediyorum.

Eğer bazı kişilerin "vur kaç taktiği" ile 2-3 ay içerisinde Adsense para kazanıp sonra site kapansa bile umurunda olmayan kişi değilseniz zarar görürsünüz. Bu kişiler zaten olayı çözdüğü için site 3-5 ay sonra kapansa bile çoktan yeni bir kaç site açmış oluyorlar.

Anahtar kelimelerden hit almak için en basit işlem nokta atışı çalışmalardır.

Hem konuya hakim hem de severek yazacağınız sayfalar size az ama doğal ziyaretler getirerek siteyi güncel tutacağı gibi sayfada geçirilen süreleriniz yükseltip, siteden hemen çıkma oranlarını düşürür.

Nokta taışı çalışmaya örnek 2 resim konuda bulunmaktadır.
https://www.r10.net/tanitim-yazisi/16...si-satisi.html

Not: 5-10 dakika sonra örnek linkleri kaldırırım. Backlink kasma gibi görülmesin.