50 liralik ise 500 lira diyen bazilari yuzunden insanlar yabanciya kaciyor. Ben mesela mumkun degil Turkle calismam daha. Adama hazir tema kur logoyu vs bize gore dusenle bide urun paypal ekle diyorum 5000 lira diyor. Ee kardesim oyle mi oyle. Ozaman al sana is. Boyleleri hakediyor. Ingilizce ogrenin hindistanli taklidi yapin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:36:25 -->-> Daha önceki mesaj 03:32:43 --
Gecen mesela foodforgamers diye bir sitenin birebirinin yapilmasini istedim. Yani cok sor bisey degil. 6000 lira para istediler. Ee gittim hintliye. 200$a 3 gunde yapti. Bide bana efendim diye hitab ediyo baska ne istiyim. Niye burda sizin pesinisden kosayimki. Fiverrda bi konu aciyorum, sizin gibi 100 tanesi benim pesimden kosuyo. Hepside biliyo rekabet oldugunu, ucuza yapiyolar.
Simdi bu mesaj yuzunden sinirsiz ban yiyecegim. Ben konuyu aciklamaya calistim uslubumda normal fakat cevaplayan arkadaslar islerine gelmedigi icin sozlerimi abarta abarta cevaplayacak ve sonra bu cumleler hakarete donuesecek. Bu cumleleri iyi niyetli sekilde yazildigini dusunerekte okuyabilirsiniz.
Islerine gelmedigi icin bir tanesi bile konuyla ilgili degil hep uslubla ilgili cevap vermisler. Cunku hakliyim. Bence bu arkadaslar banlanmali.
Kendiniz tabi bir yazilimci degilsiniz bilemezsiniz bu isleri, ne kadar zaman aldigini ve insanlarin emegi 3-5 kurus olmadigini.
Bence sizin gibi insanlar forum'dan banlamasi lazim, sizin gibiler yüzünden mysql sisti.