Merhaba nerede yaşıyorsunuz ? ve internetiniz türk telekom üzerinden mi veriliyor.
Ben turkcell superonline alt yapı taşeronunda çalışmaktayım.
Şimdi turkcell becosuna diyorki arıza kaydı düştükden 4 saat içinde arızayı giderin,bizde 4 saat içinde tüm arızaları çözüyoruz. istanbul tarafında böyle
ilk kurum ekibi gider , eğer sinyal vs problem varsa alt yapısı biz gideriz.
Eğer türk telekom üzerinden alıyorsanız,müşteriler bizi gördükleri zamanda çok şikayet de bulunuyor,hatta turkcell bu konu ile ilgili btk türk telekom hakkında bildirimde bulunmuş haberler cıkmıştı, müşteriler ilgilenmiyor geç müdahale ediliyor diye.
Kocaeli, İzmit. Evet Telekom üzerinden veriyorlar interneti. Dediğiniz gibi resmen ceremesini ben çekiyorum.
hocam öncelikle geçmiş olsun yaşadığınız sorunun aynısını yaşamış biri olarak ben 3-4 ay internetim olmadı. Bu yüzden sizi anlıyorum ve dediklerimi yaparsanız sorununuz en kısa sürede çözülecektir.
Öncelikle sorunun çözümü çok basit aslında ama superonline ve ttnet arasındaki iletişim bozuklugundan dolayı sorununuz çözümlenemez bir hal alıyor.
Bulunduğunuz yerdeki ttnet arıza ekibi ile yüzyüze görüşüp (tanıdık varsa daha güzel olur). Porta onay vermelerini istiyeceksiniz. Sorununuz düzelecek bir kaç saat içinde.
Sorunun sebebi ise ttnet kullanılmadığını farkettiği portların internetini kesiyor olması sistemlerinin. Bu konuda kendileride farkında olmuyormuş bunu o zaman ttnette çalışan arkadaşım söylemişti.
Şunuda belirteyim gözlemlediklerimi superonline bu konuda elinden geleni yapıyor ama ttnet fazla önemsemiyor bu yüzden de sorun büyüyor.
3-4 ay beni mağdur ederlerse savaş çıkar hocam

Şaka bir tarafa yaşadığım şehire taşınalı 5-6 ay oldu. Öğrenciyim ve tek yaşıyorum. Yani ekibi bulmam biraz zor olur.
Son Durum: Superonline beni bugün aradı, porttan ziyade bir de alt yapı sorunu varmış sanırım. Telekom daha dönüş yapmamış kendilerine, konunun takibinde ve aciliyetinin farkında olduklarını belirttiler. Bugün 19 mayıs olduğu için telekom ekibinin geleceğini düşünmüyorum. Yarın da gelmezlerse 48 saatleri bitiyormuş öyle dedi yetkili. (Pazartesiden beri 120 saat geçti. Max. 48 saat içinde sorununuz çözülecek diye diye kandırıyorlar beni..)