İki gündür kullanıyorum, özellikle filtreleme özellikleri çok hoşuma gitti. Günlük limitleri 500'de tutarsanız, havuzu da çok doldurmazsanız çok güzel dönüşler alabilirsiniz. Ki ben bu 2 günde hiç ban yemedim saniyeyi 45'e indirmeme rağmen.

Özellikle oto beğeni sayesinde organik beğeni alıp, etkileşime giriyor sayfa. Ben 2 günlük süreç boyunca yaklaşık 2000 fotoğraf beğendim. 1000 de takip yolladım, geri dönüşler çok güzel oldu o yüzden kesinlikle tavsiye ediyorum.

Uzun vadeli bir hesap yapmak istiyorsanız muazzam kalitede bir çalışma olmuş, yapanların ellerine sağlık diyorum.

Fakat gözüme çarpan birkaç eksiklik yahut hata var onlardan bahsetmeden geçemeyeceğim.

1) Otomatik yorum kısmında emoji yok, bence bu geliştirilmeli. Ben sayfamdan ötürü yorum değil emoji kullanmak zorundayım, bu bir eksiklik

2) Otomatik beğeni kısmında Tag'de olmayan fotoğraflara da beğeni gidiyor, birkaç kez düzeltmeye çalıştım fakat sebebini bulamadım. Sanırım onunla alakalı da bir sıkıntı var. Alakasız fotoğrafları beğeniyorum çünkü.

3) Takip bırakma kısmı çok güzel çalışıyor, fakat takip isteği gönderdiğim ve kabul etmeyen kişilerin isteğini geri çekemiyorum, bu özellik de geliştirilmeli.

Şimdilik gözüme çarpan bunlar, ama genele vurulduğunda çok başarılı olmuş, ben ücretsiz kısım bittiğinde lisansı kesinlikle alacağım, tavsiye ederim.