Merhaba değerli mevkidaşlarım, bugun şans eseri tabletimle firefox uygulamasından siteme giriş yaptım sitem enteresan bir şekilde
inndir.info bu adrese gitti, araştırdım daha sonra konuyu host firması ile görüştüm şhell vasıtası ile bir yönlendirme kodu koymuşlar var sitemin mobil hitini ip başına sadece 1 kereye mahsus kendi sitelerine çekmekteydiler, sorunu bulduk ve hallettik geçtiğim yeni filma dedicated saolasunlar birde tarama yaptılar 3 tane shell bulup temizlediler, şu an bir sorun gözükmüyor ancak muhakkak sitenizin tablet telefon ws ile kontrol ediniz başka forumda birden fazla insanın bu durumdan muzdarip olduğunu gördüm,
http://whos.amung.us/stats/7ht8njv1ejh8/ buda sitenin amungus online ziyaretçileri ana sayfadaki ziyaretçilerin çokluğuna bakarsanız ne kadar insanın emeğini çaldıklarını göreceksinizdir. Lütfen emeklerinizi yedirmeyin ve sitelerinizi kontrol ettirin,
Dipnot: Kaliteli sitelerinizi hitli sitelerinizi benim gibi maliyetten kaçarak host vds vps tarzı yerlerde barındırmayınız. direk sitenizi Dedicated'de barındırınız, Host vps vds barınan siteler bu durumlara maruz kalabilirler başka bir sitenin açığını yakalayıp girildiğinde sizin sitenizede ulaşma olasılığı vardır bilginiz olsun,