UtkuKockaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyler kusura bakmayinda siz kendinizi ne saniyorsunuz? Bu acik bir piyasa. Senin bedelin neyse onu oderler. Kaliteli is kaliteli calisani bulur. Sizi bulamiyorlarsa sorun sizdedir. Sizin mesleginiz oyle kimsenin yapamadigi birsey degil. Ustun bisey istemeyen adam o yuzden sizi tercih etmiyor. Siz bir avukat misinizda kalitelinizi arasinlar. Ne avukat kadar caba sarfediyorsunuz neden avukat kadar hak ediyorsunuz.

Size 200 lira verecegine adam 10 liraya 20 tane tasarim yaptirir birini alir yoluna bakar. Ee yok illa kaliteli istiyorum diyosa ozaman gelir aranizdan birini secer. Ha belkide aranizdan birini degil google'a grafik tasarim yazinca cikan adami secer.

Bakin benim bir yakinim fotografci. Adami dunyanin her yerinden en kaliteli markalar yalvararak cagiriyor. Neden cunku adam gercekten kaliteli is yapiyor. Size kalitesiz yapiyorsunuz demiyorum. Demekki daha kaliteli yapan var. Bunu anlatmaya calisiyorum.

Insanlara 10 liralik isi seciyolwr diye kiziyorsunuz ama bu adamlara yeterli geliyorki demekki 10 liralik ise eyvallah diyolar.

Herseyin bir bedeli vardir, eger hakettiginizi alamiyorsaniz bir sorun vardir ve bu asla 10 liracilar degil emin olun. Ben r10 icin degil genel olarak konusuyorum.
hocam yalnızca merak ettim, siz yapabiliyor musunuz ?
eğer öyleyse gerçekten üzüleceğim de.