LazraiL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turkcell ve Vodafone'ların ücretsiz Lounge hizmeti var. Giriş yaptıktan sonra kek, börek, çay, internet gibi hizmetlerden ücretsiz faydalanabilirsiniz. Süre sınırı yok.
Turkcell kullanıyorum ama bu konuda pek birşey bulamadım aşıkçası.

AhmetKofali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam maddi olanaklar tabii ki önemli ama eşiniz ve kızınız için zor gelmeyecek mi? Hiç mi uygun bilet yok ulaşımınız için? Yani maksat hem günü harcamamak hemde rahat şekilde konaklamanızı sağlamak. Sadece düşüncem bu, umarım yanlış anlaşılmaz.
Açıkçası şöyle söyleyeyim. 2 yıldır sözüm vardı özellikle kızıma. Maddi durum olarak tüm şartlarımı zorlayarak güzel bir otel seçmek istedim.

Sunexpressin kampanyasını görünce açıkçası bende eşimde çok fazla düşünmeden hemen alalım yoksa bilet biter diye düşününce böyle bir durumda kaldık.

Otelden bir gün daha uzatalım dedik ve akşam 21:30 gibi anca girebileceğiz otele buna rağmen 500 tl istediler o bir gece için. Öncesinde erken rezervasyon ile aldığım için bu kadar masraflı değildi.

Otobüsle gidelim dedik önce ama yollar okadar kötü ve virajlı ki belki bilenler bilir İskenderun Antalya arasını o yüzden uçağı tercih ettik.