Benim dikkat cekmeye ihtiyacim yok ki? Su forumda forumu takip etmekten baska bisey yapmiyorum. Yolda giderken iki mesaj okuyorum ii yorum yapiyorum okadar. Zaten 2 metre boyum var kaldirimda dikilsem 10 kisinin dikkatini cekiyorum maalesef.
Yazdıklarımı doğrulamaktan başka hiçbirşey yapmıyorsun, cevaplarınla
Ayrica ince degil kalin bir cizgi demek istedin galiba.
Güncel bir konuya parmak basan bir yorum olmuş. Okuduğunu anlama raporunu doğrulayan bir yorum olmuş, malesef gençlerimiz okduğunu anlama konusunda dünya ülkelerine göre alt sıralarda...
Sende adin gibi biliyorsunki soylediklerimde hakkiyim sadece sert uslub ile konusup size cevap verebilme sansi verdim. Masallah olayla ilgisiz 10 tane mesaj attiniz.
Yazdıkalrın doğru bile olsa bu uslub ile toplumun hiçbir kesiminde kabul göremezsin...
Hicbirimiz birbirimizin bilgi birikimini bilmiyor. O yuzden bos konusmaya gerek yok. Burada forumda attigim veya attigin 2 mesajla bunu anlayabiliyorsak az onceki ince kalin olayindan sonra senin egitime devam etmen degil komple kesmen gerek. Maalesef degmez zamanini harcama.
Bilgi birikimini nasıl anlarsın ? Mesela ben insanların konuşmalarından, tavırlarından, üslübundan, konuya hakimiyetinden anlıyorum, bunun için bilgi birikiminin yeterli olmadığını yazdım. Zaman konusunda senin gibi düşünmüyorum, herkesin yardıma ihtiyacı vardır. Bende sana yorumlarımla yardımcı olmaya çalışıyorum...
İnce, kalın mevzusuna hiç girmiyorum, yukarıda yorumumda okuyabilirsin, daha fazla üzülmeni hiç istemiyorum...