ülkede tek tasarım işleri bitmedi ki, mobil kategorisine bak web view yapanlar mı dersin o web viewcilerin arasındaki şundan ucuza yapayım müşteri kazanırız diye düşünenmi dersin tonla var demek istediğime gelicek olursak cidden piyasayı her kategoride bitik ,çünkü insanlar artık ne kadar ucuza yaptırsam derdinde kazanmak istiyor herkes de piyasayı düşürüyim 2 dk lık iş nasıl olsa diyip ucuza yapıyorlar haliyle hizmet kaliteside düşüyor ve müşteri o adamdan aldığı hizmetin ucuzluğunda kalitesizliği görüp başka birine bakıyım diye sana geliyor senin fiyatında adamın 10 katı, müşteri de alışmış ucuz işe sen kaliteli iş yapıyorsun saatlerce uğraşıyorsun işi düzgün emeğim ile yapıyım hakkıyla yiyim o parayı diye sonra adamın dediği şu "şu kişi daha ucuza çalışıyor","ne varki bunda zaten 2 dklık iş uğraşmıyorsun bile","kardeşim ilk işi yap bitince öderiz(adamın dediklerine göre yapıyorsun projeyi bir bakmışsın revize istiyor tamam eyvAllah yapacaksın dediysen revize vs. sonra revizeden sonra adam diyor bu olmamış ücretini yollamıyorum, gel burda harcadığın zamanın emeğin düşüncenin değer görmediğine yan, şahsen kendime yapıp projeyi silseydim daha az üzülürdüm...)"