AlperA. adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yasak çünkü. w.arez, kul hakkı, izin verilen lisans, hırsızlık, ş....sizlik, ne derseniz deyin. Daha açık olmama gerek yok sanırsam? Bu forumda var yüzlerce emek verip ekmek götüren kişiler bu yazılımları yapanlar var codecanyonda falan satanlar var, adam 1000 kazanacagına, 100 lıraya alıp onalrca yaptıgınızda o kısının ekmegını cebinden almıs oluyorsunuz, colugunun cocugunun rıskını alıp afıyetle yıyorsunuz. Yoksa kımsenın engel oldugu yok. Olay bunlardan ıbaret.
Haklısınız.

fcomert2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://prntscr.com/f8mi69

Bakın sellmyapp açıklamış. Multi lisans sadece oyunu olduğu gibi satamazsınız diyor. ama reskinletip farklı bir oyun olarak yayınlamaya izin vermiş. Ben bunu anlıyorum.
Açıklama için teşekkürler.

baymobile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genişletilmiş lisans ile reskin yapıp sınırsız sayıda apk çıktısı alınabilir.Burdaki lisans olayının amacı atıyorum codecanyondan aldığın bir uygulamayı değiştirip gidip chupada satma yada bu tarz ticari ortamlarda.Lisans sisteminin bunu amaçladığını düşünüyorum Sellmyappta satış yapan biri olarak.
Bende bugün satın aldığım kişi ile konuştum. "Genişletilmiş lisans alındığından istediğin kadar mağazaya çıkabiliyorsun uygulama. Ancak reskin yaptıktan sonra kaynak kodu da satabilirsin"