Runodizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni rahatsız eden kısımı alıntıladım, üslubun çok rahatsız edici , doğruları yazsan dahi kimse seninle iletişim kurmak istemez, dediğim gibi eğitimini sürdürmeye devam etmende fayda var...

Farklı olmak yada olmaya çalışmak güzel birşey, dikkatleri üzerine çekersin, ama farklı olmak ile patavatsız olmak arasında zannettiğin kadar ince bir çizgi yok, bu yüzden ikisini kolayca ayırt edip iletişim kurmaya çalışırsan sağlıklı olacağını düşünüyorum...

Karşındakine "sen kimsin ki" diye bir cümle kurma cüretini gösteriyorsan, konuştuğun kişiden bilgi olarakta, birikim olarakta üstün olman gerekli ama gördüğüm kadarıyla sen bilgi ve birikim konusunda hep cepten yemişsin, bunların üzerine hiç koymamışsın...

Hal boyle olunca kurduğun cümleler, üzerine büyük gelen ceketi giymeye çalışan biri gibi durmuş...
Benim dikkat cekmeye ihtiyacim yok ki? Su forumda forumu takip etmekten baska bisey yapmiyorum. Yolda giderken iki mesaj okuyorum ii yorum yapiyorum okadar. Zaten 2 metre boyum var kaldirimda dikilsem 10 kisinin dikkatini cekiyorum maalesef.

Ayrica ince degil kalin bir cizgi demek istedin galiba.

Sende adin gibi biliyorsunki soylediklerimde hakkiyim sadece sert uslub ile konusup size cevap verebilme sansi verdim. Masallah olayla ilgisiz 10 tane mesaj attiniz.

Hicbirimiz birbirimizin bilgi birikimini bilmiyor. O yuzden bos konusmaya gerek yok. Burada forumda attigim veya attigin 2 mesajla bunu anlayabiliyorsak az onceki ince kalin olayindan sonra senin egitime devam etmen degil komple kesmen gerek. Maalesef degmez zamanini harcama.