Runodizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim durumun nedir bilmiyorum, fakat eğer eğitim alıyorsan bu işlere bir süre ara verip eğitimine odaklanmalısın eğer eğitim almıyorsanda en kısa sürede eğitim alabileceğin bir kuruma gidip kayıt olmalısın. Yanlış anlamaman için tekrar yazıyorum "öğretim" değil "eğitim"...

Başka yerlerde bu şekilde konuşma hadi burada tolere edip ciddiye alırmış gibi yapıyoruz kırılma diye ama başka yerlerde gülerler sana. O özgüvenin kaçıverir
bulmak için çok çabalarsın.

En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır. Demiş Atatürk, sende bu savaşta yanımızda ol...
Sen once laf carpabilecek cumle cimbizlayacagina tamamini oku cevap ver
Ayrica, benim ozguvenim iki tane gereksiz yuzunden kirilmaz. Ben ne oldugumuda yerimide bilirim. Belliki sizinki orta yerinden kirilmiski bukadar sizlaniyorsunuz.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:57:02 -->-> Daha önceki mesaj 18:53:20 --

EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak kardeşim, seni önce benim konuma yaptığın "hadsiz!" yorumunla tanıdım. Nazikçe uyardım. Sonra burada gördüm "densiz!" yorumlarınla.

"Ben mesela mumkun degil Turkle calismam daha"

Türk senle çalışmamalı zaten. Bu millet kula kulluk etmeyi sevmez. Elin hintlisi 22 yaşındaki "bebe"ye para için efendim çekiyor. O bebe de şahlanıp burada ahkam kesiyor.

Yorumlarında hep sizin gibi, siz kendinizi... Gibi hitap şekilleri geçiyor. Bu konuda yer alan kaç tasarımcı ile çalıştın? Veya görüştün?
R10'da işin hakkını veren ve bu durumdan şikayetçi olan kaç tasarımcı ile görüştün/konuştun/ticaret yaptın ?

Neyini gördün ki bu kadar öfkelisin, ön yargılısın bu insanlara karşı ? Veya SEN KİMSİN Kİ BU İNSANLAR SENİN PEŞİNDEN KOŞACAK! SEN NESİN Kİ BÖYLE KONUŞMA HADDİNİ KENDİNDE BULUYORSUN! HER YORUMUN AYRI BİR CAHİL CESARETİ ( ÖZGÜVEN DEMİYORUM BAK ÇÜNKÜ DEĞİL, KONUŞMAYI BİLMEYEN BİRİSİN SEN. KONUŞTUĞUN DİLİ KURALINA UYGUN YAZAMIYORSUN BİLE )

1 Ayda buradaki tasarımcılar ile çok mu iş yaptın veya görüştün de ona sinirlendin/takıldın yoksa tasarım ofisine/reklam ajansına topun mu kaçtı?

Not: Bilgin olsun buranın en akıllısı benim, beni de 9 zincir ile bağlıyorlar.
İnsanların ekmek teknesine laf etme, emeklerine laf etme haddini bil!
Ticaret yapmama gerek yokki. Ben bu 100 liralik isi sanki dunyayi feth ediyormuscasina 1000 liraya yapmak isteyene soyluyorum. Bunuda belirttim. Ustunuse alindiniz, demekki sizde boylesiniz. Siz derken nezaketten diyorum hepinizden bahsetmiyorum. Benim dilimi konusmama laf edecegine once verebiliyorsan adam gibi cevap ver yazdiklarima. Veremezsin cunku hakliyim. Sadede uslubum biraz sert. Bende bilirim duzgun yazmasini ama degmez.

Ha birde bu "sen 22 yasindasin sana neden Efendim desinler" olayi var. gercekten komedisiniz. Is yapiyorsunuz is! Surada bir restorana gittiginizde garson bile size efendim der. Hizmet ediyor adam zaten tabiki diyecek. Sakin bana gelip aaa garsonlari eziyor demeyin. Bende garsonluk yaptim bende efendim dedim bende hizmet ettim. Is bu! Adam ekmek verenine saygi duyuyo ve nezaketen efendim diyor. Bazilari harala gurele s.a. knk falan bile yaziyor musterisine. Okadar usluptan bahsetmissiniz ama sizin haberiniz yok.