Bır tane telefoncuyu cagırın taksın hocam. Benım ınternette de sorun vardı, telefoncu geldı baglayacaktı, Turk telekom benım kabloyu sarkıtıp ısmımı yazmamıs, olan ınternetı kullanamıyoruz. Bend e beklıyoru mgelıp kabloya ısmımı yazsınlar dıye.
Adam metresi 65 kuruşluk kabloyu metresi 2 tl den hesapliyor ve 50 tl işçilik istiyor. Yapacağı iş 10 dakika bile sürmeyecek. Yaşadığım mahallenin esnafı biraz sıkıntılı.Şofbene şalter taktırdım (5 dakikadan daha az sürdü) ona dahi 50 tl işçilik istendi. Taktığı ürüne de fazladan sayıyor orası ayrı. Kısacası bu kendine esnaf diyen kişilerle tartışmaya girmemek için kendim bağlamak istiyorum. Yalnızca bu cat6 kablosunu ve benim adıma çıkartılan 2 kabloyu çözemedim.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:37:39 -->-> Daha önceki mesaj 18:32:58 --
Cgn ip kısaca paylaşımlı ip adresi. yani 1 ip adresini yüzlerce kişi aynı anda kullanıyor.
Bunun sana eksisi ise modemde port açamazsın ve genelde cgn ip sisteminde ping süresi %40 civarı falan yüksek çıkmakta(bu durum o an bulunduğun havuza göre değişiyor sanırım).
Cidden büyük sıkıntıymış o :| bilgi için teşekkür ederim. Dediğim gibi deneyimlerimi paylaşacağım. Kablolama olayını çözdükten sonra zamanda sıkıntım yok.Dediğini gibi sıkıntılar yaşarsam burada kanıtlar sunmaya çalışırım ve başka bir firmaya geçerim.