Site adresi : PM
Site için istenen fiyat: Teklif usulü
Sitenin aylık getirisi: 350 TL ~(Adsense 160 TL (1 yılın ortalaması) + 60 TL Admatic + Tanıtım yazıları (sadece gelen talepleri karşılıyoruz))
Sitenin açılış tarihi: 2014
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kadın Blogu (Moda,yemek,makyaj vb.)
Günlük hit sayısı: 3,5k- 4k
Ziyaretçi kaynağı: Google
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik
Hosting dahil midir: hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: wordpress
Ödeme yolu : YALNIZCA ENPARA !
7 kişilik ekibimizle her yazısı özgün olarak hazırlanmış kadın blogumuzu satışa çıkarmaya karar verdik. Açıldığı günden beri tüm yazıları ekibimiz tarafından girilmiştir. Şuanda 684 özgün yazıya sahip sitemiz. Alanında otoriter ve bilinen bir sitedir. Satın alan kişi dilerse editör ekibiyle devam edebilir anlaşarak. Gelirinin çoğunluğu adsense ile sağlanmaktadır. Son 3 aydır admatic reklamları ekledik o reklamlarda ek gelir getiriyor. Tanıtım yazıları için sadece gelen talepleri karşılıyoruz şuan için. Satışını 1 kere r10 üzerinden denedik yalnızca. 5-10 TL'ye satılan tanıtım yazılarıyla karıştırmayın en düşük 35 TL'den satılıyor tanıtım yazıları. Aşağıya adsense görüntüsünü ve analytic görüntüsünü ekliyorum. Ciddi alıcılar ile telefonda görüşülebilir. Herkese pm atmıyorum bana niye göndermediniz diye sormayın. 7 yıllık r10 profilimle kimin alıcı kimin bakıcı olduğunu biliyorum.
Analytics 1 yıllık :
Adsense: