cayma ücreti diye birşey yok dostum, o sadece bizleri kafese almak için uydurulmuş bri şehir efsanesi...
1. mahkemeler kesinlikle matbu evrağı delil olarak kabul etmezler. sözlü beyanda bulunmuşsan ve bunu kayıt altına alıp ispatlamışlarsa iş değişir.
2. sen bilmem kaç ay düzenli hizmet alma karşılığında düzenli ödemeyi taahhüt ederken kurum da sana bu ücret karşılığında hizmet vermeyi taahhüt etmektedir. yani sözleşme karşılıklı çıkar doğrultusunda.

şimdi müşteri hizmetlerini arayıp "eğer yarın 17:00'de halen internete bağlanamıyor olursam taahhüt ettiğiniz hizmeti sağlayamadığınız için aramızdaki sözleşle hukuken geçersiz olacaktır, aboneliğim iptali için Tüketici Hakem Heyeti'ne gidiyorum" diyeceksin. dava falan değil, karıştırma. dava açman için dünyanın parasını istiyorlar ama tüketici hakem heyeti ücretsiz ve seni haklı bulacağı için onlar dava açıp üstüne birde para ödemek zorunda kalıyorlar.

benzer sorunu türksat kablonette yaşadım ve tek dilekçe verip bekledim. 2 sene sorunda aradılar, gidip 650 lira aldım üstüne...