1- arkadas 7 aydir neredeymis? madem teklif vermis, aradan 7 ay gecmis. simdi mi aklina gelmis?
2- ticaret konuyu actigim tarihlerde yapildi hemen hemen. tabii ki ilk teklifi veren sikayeti gerceklestiren arkadas yalan yok. hemen al secenegi ile hemen aldi. ancak oyle bir sey istiyorsunuz ki 7 ay once ki ticaretin dekontunu hadi onuda gectim konusmalari istiyorsunuz. ciddi misiniz? imkanim olsa girip bakacagim internet bankaciligindan ama ben turkiye'de yasamiyorum. ve bankalara kayitli olan telefon hattimi aylar once kaybettim. o yuzden bankalara ulasamiyorum
3- ben kurallara uymus muyum. uymamisim. ancak arkadasin bu yaptigi etik mi? biraz mantikli dusunun. bu adam teklifi verdikten 24 saat sonra nerdeydi? hadi onu gectim. 1 hafta sonra, 1 ay sonra nerdeydi? aradan 7 ay gecmis be kardesim. o zaman sikayet konusu acsaydi o zaman gozunuze soka soka paylasirdim burada dekontlari. adamin cepinden para cikmis sanki, sanki ortada bir dolandiricilik var da 7 ay once ki dekontu istiyorsunuz. lol
lol öyle mi?
Dekontları ve konusmaları eklemedıgınız taktırde madurıyetı gıderene kadar uzaklastırılacaksınız.