Kimseyi kötülemek gibi bir hobim yok hocam. Tepki almasaydınız sıkıntıyı çözeceğinizi hiç sanmıyorum. Konudaki postlarınız bile kurumsallıktan ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyor. Belki firmada değil, r10 hesabını yöneten personelde sorun vardır ama yine de görünen tablo çok yakışıksız.
Ayrıca olumsuz yönleriniz varsa, diğer kullanıcıların mağdur olmaması için bunları tabiki aktif konularda tutacağız. Kalabalık olsun diye değil; firmalar müşteri ilişkilerinde daha dikkatli olsun ve bu gibi durumlardan dolayı tercih edilmeyeceklerini bilsinler diye yorum yapıyorum.
Müşterinize "Sizden hiçbir ücret alınmadan $50 değerinde bir hizmet sunulmuş, Siz bu ikrama karşılık gelip bizi kötülerseniz size hizmet veremeyiz." demek yerine, hizmet sözleşmemizin şu kısımları ihlal edildiğinden hizmeti durdurduk deseniz zaten tepki almayacaksınız.
Merhaba,
Yetkili olarak konuya dahil oluyorum,
Sistemi durdurmamız gerektiğinde, Sunucuda kesinti olmaması gerekiyor diyen %88'lik müşteri dilimi zaten VMware platformunda aktif durumda.
Geri kalanlar, bize dönüş yapmayanlar yada sadece ne zaman açılır gibi soru soran müşterilerimiz.
Bunları beklettik, aktif olunca harcanan süreyi ekleyip devam edebilirler diye.
Konuyu açan arkadaşta illa açılması lazım dememiş gördüğüm kadarıyla, ne zaman açılır diye sormuş sadece.
Yetkili olarak ben tekrar özür dilerim, müşteriye bu tepkiyi veren arkadaşada gerekli uyarılarda bulunduk.
Saygılar
Müşterimizin mağduriyeti giderilmiştir.