Sizde yazılanları tekrar okuyunuz. Verdiğimiz sunucuları test amaçlı değilde, kullanma amaçlı açanları zaten başka platformda çalıştırdık. Sadece test amaçlı açıp kullananlar bekletildi. Benim sunucumun açık olması gerekiyor diyen tüm müşteriler açık zaten.
Şuan baktığımıda 850+ Cloud sunucu diğer platformda aktif, bunlar sadece panelden yönetim yapamıyorlar
180+ deneme amaçlı kullananlar diğer platform'da bunlardan da ticket atıp bekleyen sayısı 10'u geçmez.
Bir firmayı kötülemek için ne kadar meraklısınız.
Televizyonda evlenme programlarında yorum yapan boş kalabalık gibi burada gelip bir şikayet konusunda sırf kalabalık olsun diye yorum yapıyorsunuz resmen
Kimseyi kötülemek gibi bir hobim yok hocam. Tepki almasaydınız sıkıntıyı çözeceğinizi hiç sanmıyorum. Konudaki postlarınız bile kurumsallıktan ne kadar uzak olduğunuzu gösteriyor. Belki firmada değil, r10 hesabını yöneten personelde sorun vardır ama yine de görünen tablo çok yakışıksız.
Ayrıca olumsuz yönleriniz varsa, diğer kullanıcıların mağdur olmaması için bunları tabiki aktif konularda tutacağız. Kalabalık olsun diye değil; firmalar müşteri ilişkilerinde daha dikkatli olsun ve bu gibi durumlardan dolayı tercih edilmeyeceklerini bilsinler diye yorum yapıyorum.
Müşterinize "
Sizden hiçbir ücret alınmadan $50 değerinde bir hizmet sunulmuş, Siz bu ikrama karşılık gelip bizi kötülerseniz size hizmet veremeyiz." demek yerine, hizmet sözleşmemizin şu kısımları ihlal edildiğinden hizmeti durdurduk deseniz zaten tepki almayacaksınız.