Nitromax 2006 yılında kuruldu. Üretim amacı bitkisel bazlı enerji içeceği olmaktı. Çünkü bu alanda çok fazla üretim geçmişi bulunmaktadır. Nitromax kendini kanıtlamaya devam ettikçe büyüme'de sürmeye devam etti. 2010 yılında Tacikistan'a ilk ihracat yapıldı. Yıllar içerisinde bitkisel bazlı enerji içeceği Nitromax Irak 2012 yılında ihracatı gerçekleştirildi.

Büyüyen enerji içeceği pazarına farklı bir şekilde bitkisel bazlı enerji içeceği bakış açısıyla canlılık getiren Nitromax, 2014 yılında üretim kapasitesini arttırmak için yeni fabrika kurdu. 2015 yılında Suudi Arabistan'a ve 2016 yılında Birleşik Arap Emirliklerine yüklü miktarda Nitromax enerji içeceği ihracatı gerçekleştirdi.

Şimdi sizlere bu ürünü tanıtmak için kampanya yapmak istiyorum.

4 Adet Nitromax 200 ML Enerji İçeceği + 1 Adet Nitromax Kahve Hediye
40 TL

8 Adet Nitromax 200 ML Enerji İçeceği + 2 Adet Nitromax Kahve Hediye
80 TL

12 Adet Nitromax 200 ML Enerji İçeceği + 3 Adet Nitromax Kahve Hediye
120 TL

Türkiye'nin her tarafına Alıcı ödemeli kargo ile 2 gün içerisinde alıcının eline ulaşacak şekilde gönderilmektedir. Gönderilmesini istediğiniz kargo firmasını lütfen belirtiniz.

Enerji içeceğinin piyasa satış fiyatı 10 TL şeklindedir. Ayrıca hediye olarak verdiğimiz Nitromax Kahvenin piyasa satış fiyatı 10 TL şeklinde satışı yapılmaktadır.

Samsun ili içerisinde bulunan ilçeler sırasıyla İlkadım, Canik, Çarşamba, Bafra, Atakum, Ondokuzmayıs, Asarcuk, Kavak aynı gün ücretsiz kargo ile teslimat yapılmaktadır. Teslimat günleri sadece Samsun için Cuma ve Cumartesi şeklindedir.

Forum Dışından Sipariş İçin

+905415780716

Ödeme Enpara, Garanti, QNB Finansbank, Vakıfbank, İNG Bank