Bizim yaptığımız terbiyesizlik ?
1000'den fazla kişiye ücretsiz $50 değerinde cloud sunucu sağladık. Ve terbiyesizlik yapmış oluyoruz.
Boşuna dememişler türkiye'de hiçbir başarı cezasız kalmaz diye.
Müşteri her zaman haklıdır, Diyorsunuz ya, buda tamamen uydurma.
O Haklı olan müşteri'den dolayı o sistem askıya alındı
(Konuyu açan müşteriyi kastetmiyorum).
Türk insanına göre, Müşteri firmayı batırsa'da Müşteri Haklı,
Müşteri, İllegal işler çevirip firmanın başını belaya soksa da, Müşteri Haklı.
Daha fazla burada yazılanlara cevap verip seviyenize inemeyeceğim.
İyi akşamlar.
İstediğiniz kadar mali ücretsiz verin. 50 dolarlık kredi diyorsunuz maliyeti çok daha az. Birde şöyle diyeyim. Biz godaddy den adamlara maliyeti 8 dolar olan domaini bir çok kez 2 tl ye satın aldık. Onlar insan değil miydi ?
Ve panellerinde sorun olduğu zaman ilettik. Ama hiç bir zaman gelipte terbiyesizlik yapma sana zaten uygun fiyata domain veriyoruz demedi.
Güler yüzlü bir şekilde konuşarak. Ticketler olsun telefonlar olsun hiç birinde asla sorun sizde demedi çünkü burda olduğu gibi hata onlarda idi.
Onlardan tam 50 nin üstünde alan adı aldım.
8x50 dolar = 400 dolar
Ozaman lar dolar düşük diyelim. Hatta bayagi düşük olsun yinede. 1 dolar 2.5 tl olsun normal bir domain fiyatı.
1 dolara satıyorlar yani 1x50 = 50 dolar.
Ettikleri zarar 350 dolar. Ama şuan gelin görün tv lerde bile koskoca godaddy reklamları var kısaca işin özü,
Bu şekilde asla kapatıyorum değil. Ortalama şu zamana kadar düzelmiş olur dediğiniz zaman müşteri anlayacaktır yada dersinizki,
"Şuan için belirli bir tarih yok sistemdeki ciddi problemler sebebi ile 1 ay 2 ay kadar dahi askıya alınabilir."(yazdığınız cümle bu şekilde olsa)
Siz bu şekilde tam dediğim şekilde yazdınız da r10 da böyle bir konu açıldığına şahit oldunuz mu ?
Sürekli böyle üste çıkmaya çalışıyorsunuz. Yok neymiş seviyenize dusmeyecegiz. Kadronuz belli ki yaşı ve bilgisi olarak düşük kişiler. Büyük firmalarda ve kurumsal firmalarda böyle yazışmalar olmaz. Nokta atışı yapar geçerler.
Onun için siz böyle davrandığınız sürece çok şikayet alırsınız ilerde.
Neyse, oldukça uzun bir yazı oldu ama umarım anlatabilmişimdir. Her 2 tarafa da başarılar dilerim. Umarım sorun çözülür.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi