Tekel olmak zordur, zamanın NOKİA markası gibi. Şu anda unutulmazlar arasında ama kullanan yok (benden başka

)
Eğer bir firma elindeki gücü başkalarına aşılamaya çalışırsa ve istediğini yaptırmaya çalışırsa, başka firma gelir ve insanlara istediğini değil istediklerini yapma özgürlüğünü verir sonra bi de hizmeti ücretsiz yaparsa desteğini de limitsiz sunarsa insanlar o yöne kayar.
Herkes anlamıştır Android işletim sisteminden bahsediyorum yani sessiz DEV GOOGLE.
Microsoft geç kaldı şimdiye kadar çoktan ücretsiz olmalıydı çoktan tüm telefonlarda win kullanıyor olmalıydık. Asus P525 i bilenler ne demek istediğimi anlayacaktır, P535 modelinde "aha işte budur" demiştim fakat sonrasında Nokiayı satın alana kadar ses seda yok. Atı alan üsküdarı çoktan geçmişti.
Şu anda bende Nokia Lumnia kullananlardanım ne yalan söyleyeyim yıllardır android kullanan birisi olarak çok da memnunum. Fakat yukarıdaki fikirlerim hiç değişmeyecek gibi.
Yeni seri microsoft telefonlarda bu tezimi çürütecekler mi? Samsung varsa biraz sıkar