Angelicakaka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yalan değil de eksik. Biraz mantığını anlamak lazım bir şeyin zarar mı yarar mı sağlayacağı konusunda düşünürken. Ana sitenize link çıkışı yapmak için ana sitenizden çok daha düşük kalitede, bire bir rakibi gibi gözüken ya da blog tarzı sıfırdan açılmış hiç bir değer katmayan paravan blogları birbirine bağlarsanız büyük ihtimalle hiç bir yararını görememekle birlikte aksine zarar edersiniz ama aynı sektörün alt başlıklarını niche olarak ele alan farklı farklı ve yüksek kalitede her biri kendi başına money site olan sitelerden, diğer siteleri referans olarak gösterirseniz, manuel bir incelemede dahi bununla ilgili ceza alma olasılığınız çok düşük.

Mantıken açıklayıcı olmuş hocam teşekkürler. peki bu site manuel işleme yakalanmamak için belli şeyler yapmış apacık gözükmekte sizde farketmişinizdir. benim farkettiklerim site haritası yok,url ler başlıkla aynı değil. ve büyük ihtimal search conseleyede kayıtlı değildir ben bunları gordum sızın gordugunuz varmı acaba?

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:47:09 -->-> Daha önceki mesaj 20:43:36 --

Nookta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink verdiğin sitenin değerleri iyiyse, Aynı ip olsada az birşey yararı olur tabi sitenin kendi kelimesinde ilk sayfada olması ve seninde o kelimede aynı link çıkışı vermen biraz yükseltmeye çalışır ama aşırı değil. Yani buna söyle %lik bir cevap verirsek %40 lık bir yükselme yaşarsın ama düşüşte yaşarsın, en iyisi başka ipe taşıdında bu yükseliş %70 üzeri olur, ve her iki sitenin popülaritesine göre bu sana %100 lük bir geri dönüş sağlayacaktır.
Teşekkürler hocam dediğin gibi farkli ip olursa daha iyi verim alınabilir.