Tabiki kaçırıyor. Birkaç güne bir yaşıyorum bazen birkaç dk sürüyor ve tekrar uyuyorum bazen 1-2 saat sürüyor film benzeri şeyleri izleyerek uyuyorum. Sürekli pc başında zaman geçirmekten ve düzensiz uykudan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ya bende nasıl atsam içimde böyle resmen oturan bir sıkıntı var. Uyanık olduğumda bi nebze kontrol edebiliyorum ama uykuya dalmaya çalışınca harekete geçiyor ve uyutmuyor. Geçen gece ki ilk irkilme olumsuz bir etki mi yaptı beyinde acaba çünkü ne olduysa ondan sonra oldu.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:01:14 -->-> Daha önceki mesaj 15:56:51 --
2 haftadır puan kaybediyoruz ligde. Kafana takman normal, bende uyuyamıyorum. Şampiyon olunca düzelirsin hiç sıkıntı yapma
Şaka bi yana bende öyleyim, 4 aydır geceleri uyuyamıyorum, gündüzleri uyanamıyorum. Ara sıra dediğin gibi irkilmeler oluyor tam uykuya dalacakken. Benimkisi mezuniyet sonrası düştüğüm boşluktan dolayı diye düşünüyorum. Bir anda hayattaki tüm hedefim bitti. Şimdi askere falan gidicem muhtemelen düzelirim. Benzer bir durum yaşadıysan ondan kaynaklı olabilir.
Ders çalışmaktan takımı takmıyorum bu ara hocam ya