Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba değerli dostlar,
Bu sitenin fikri öğrenci olduğum yıllarda gelmişti aklıma. Özellikle üniversite öğrencilerinin not bulmasına ve derslerini rahatça çalışabilmeleri için açmıştım. O günden beridir kesintisiz yayın hayatımıza devam ediyoruz. Öncelikle sitede paylaştığım yazılar kendi notlarım. Derslerde aldığım notları kendi sitemde yayınlamıştım. Daha sonra arkadaşlarımda bana destek oldular ve içerik yönünden çokta olmasa da yinede iyi bir konuma geldik.
Amacım tüm üniversite derslerinin yayınlandığı bilgi sitesi düzeyine getirmek. Tabi ki bu yıllar alacak bir süreç. Fakat böyle bir amacım var. Bunun yanında sınavlara hazırlık ders notlarının da paylaşılabileceği aynı zamanda eğitim haberleri ve iş alım ilanlarının paylaşılacağı bir platform olacaktır.
Sizlerinde yorumları, önerileri benim için önemlidir. Her türlü eleştiriye açık bir insanım. Özellikle telif hakkı konusunda çok hassas davranıyorum. Bu yüzden kullanıcılarımıza sitenin sadece ders özetlerinden ibaret olduğunu ve bu notların derslerde ve sınavlarda %100 başarı getirmeyeceği uyarısı yapılmaktadır. Temel amaç ders kitabını okuyup tekrar etmek isteyen kişilere yöneliktir.