selam hocam bende yazmadan geçmeyeyim dedim bende sabahlara kadar pc lerle sitelerle uğraşıyorum çok aşırı uyku yada uykusuz kalıp sabit durma sabit çalışmalardan da meydana gelebilir ben düşüncemi iletiyorum umarım faydam olur.
bu sebeple şunuda söylemek gerekirse bende bazen tam yatarken ani tetikleme gibi yani aslında tam dalarken tekrar uyanma olayı ben alıştım gerçi artık aldırış etmiyorum bu neyden meydana geliyo tahminime göre ilk yazımdaki gibi aşırı uyku veya uykusuzluk dengesizlik sabit çalışma v.s ve en önemli bir röl ise yatarken düşünme eğer yatarken aklınıza bir takım şeyler geliyorsa buda bazen uyanık kalma veya uyuma esnasında arasında olabiliyor.
bu sebeple ilk size tavsiyem spor yapın sabit çalışmayı bir süre bırakın ve spor sonrası vucut yorgun düşeceği için uykunuz daha çabuk gelecektir.
stres yapmayın uyuma esnasında bu yaşadılarınız geçer kafanıza takmayın gereksiz diye düşünün ciddi durum varsa doktora mutlaka danışın kendinize hakim olun ve son bir şey yatarken, 3 kuluvallah 1 elham duası okuyun geçmiş olsun.