Hocam son 6 aydır başlarda günde 1 saat, son zamanlarda 2x1 saat olmak üzere sahip olduğum ekipmanlar ile kendimi sürekli arttıracak şekilde spor yapıyordum. 1.73 boy 60-62 kilo ortalamasındaydım. Minyon bir tipim fakat kendi vücudumdan güzel ölçüde duracak kadar kaslanmıştım.
Yaklaşık 6 hafta önce kan kanseri teşhisi ile hastaneye yattım ve kemoterapi bazlı tedavi görüyorum. Hem ilaçların yarattığı iştahsızlık vs. sorunlardan hem de hücrelerin öldürülmesinden dolayı bu süreçte 50-52 kilolarına düştüm. İlaç verilmesi kesildikten sonra belli bir süre iştahım vs. gayet yerinde oluyor ve deli gibi yemek yiyorum fakat aldığımdan çok verdiğim için bir türlü yükselemiyorum.
Benim sorum şu, tabi ki tıbbi konu işin içinde olduğu için bu aşamada birşey demenizi beklemiyorum. Fakat ben kilo almak için yiyip hastanede hareketsiz yattıkça yediklerim göbekte birikiyor. Hastalık dolayısıyla vücudun bacak, kol, gövde gibi her yerinden kilo verildiği için de vücudum zayıf göbeğim şişman oluyor. Bu göbeğe engel olmak için ne tavsiye edersiniz. Hastane koridorlarında dolaşmam ve odada kendimi zorlamayacak hareketler yapmam mümkün
Herşeyden öncelikle geçmiş olsun. Şuan sana ciddi manada kızdım. Önemli bir rahatsızlığın var ve kalmışsın hala göbek diyorsun.. Boşver sen göbeği, şimdi gönlünce ye iç ister g*t olsun ister göbek kalktığında hallederiz sen şimdilik sadece ayağa kalkmayı düşün