SATILDI

Merhaba,

1 adet fake takipçi tespit edene satış fiyatından %90 indirim!
1 adet oto beğeni oto yorum tespit edene %70 indirim!
1 adet program veya panel tespit edene %50 indirim!

* Artı olarak 8K+ Takipçi ile 2.7K+ gerçek beğeni alabilen başka bir hesabı emsal gösterenlere bu hesabı %25 indirimli veriyorum!

* 9 saat önce paylaştığım fotoyu an itibari ile 1.700 kişi beğenmiş.

Kullanıcı adı : PM
Takipçi sayısı : 8K+
Takip edilen sayısı : 6.5K+
Toplam içerik : 16
Ortalama Etkileşim : 16 Paylaşımda, Minimum 1.504(ilk foto) - Maksimum 2.714 Beğeni
Yorumlar : Minimum 19 - Maksimum 190 Yorum ( Silinenler Hariç )
Sayfa İçerik : Hiper Aktif Bayan Profili ( PM İstedikten sonra aaaa kişisel profil istemiyordum diyenler, konuyu okuyun )

Her paylaşımı hızlıca beğenen tamamı Türk ve erkeklerden oluşan kişilerdir. 1k takipçi fiyatı 20 TL olarak satıştadır.

Fiyat : 160 TL

Pazarlık yoktur lütfen teklif etmeyiniz, bu hesaba 30k fake attırsam 38k takipçisi olmuş olsa 2.7k beğeni almasına normal derdiniz forumda ki çoğu arkadaşta bunu yerdi, birbirimizi kandırmayalım ederi budur işine gelenler pm ister.

Titizlik ve el ile kasmış olduğum hızla gelişen bu nadide hesabı bir süre ilgilenemeyeceğimden dolayı satıyorum. Bu Beğeni sayılarına 100K profiller bile zor erişiyorlar inceleyin görün tamamı potansiyel müşteri ve el ile tek tek özel olarak seçilmiş kişilerdir aktiviteleri ve beğeni yorum potansiyelleri yüksektir meraktan PM isteyecek olduğunu anladığım kişilere pm göndermiyorum her satış konusunda aynı şeyler oluyor. Daha önceki konularımda pm isteyip dönüş yapmayanlara zaten göndermiyorum. Bot, Panel, Program, Hile, Otolike vs. vs. yoktur söylememe zaten gerek yoktur.