WASPGENTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet hocam ben saldıran ipleri log dosyasına kaydedebiliyorum. o ipler log dosyasında satır satır belli tabiki bunlar spoofing ipler yüzlerce geliyor, bunları fail2ban ile engellemeyi deneyebiliriz yani log dosyasındaki ipleri otomatik olarak banlayabilirse sorun cozulebilir gibi gozukuyor ve aldığım saldırı çok komik 1 yada 2 mbit boyutunda geliyor. burda cs:go oyunun açığı bulunmakta boyle ufak attacklardan bile sunucu etkileniyor.

Ve surda bunun altını çizmek istiyorum. sunucu asla down olmuyor. cs:go serverlar aslında acık. bu saldırının amacı cs:go serverlarini sunucu listesinde gozukmesini engelliyor. sunucu listesinde gozukmeyen sunucu doğal olarak oyunculara kapalıymış gibi geliyor..

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:05:59 -->-> Daha önceki mesaj 00:05:04 --

özelden mesaj gonderdim hocam.
Kısaca sunucunun girişlerini kapatıyor.Kimse sunucuyu göremiyor.23 lenght atakalr ise sunucuyu belli bir süre sonra yeniden başlattırıyor.Bu arada Dgn tarafında yada SPd tarafında çözüldümü acaba bilgisi olan varmı ?