Haklısınız ve bende bunları bilmediğimi söyledim keşke bu yorumu çok daha önce yapsaydınız.
Herkes afedersiniz ama sapladı yani fakat teknik açıdan herhangi bir yorum göremedim tü kakadan başka bir şey yok. Keşke biraz daha yardım sever insanlarımız olsa da bilgilendirse. Ben VPS gibi zannettim VPS'i herkes deneme veriyor daha öncesinde 1 ay bile deneme veren olmuştu. ÖM'lerimde var... Ne bileyim bunun VPS'ten farklı bir şekilde olduğunu.
Konuma yapılan yorumlara bakarsanız zaten herkes yok efendim!!!! ne demek o!!!! Bas git buradan!!! Yazıklar olsuuun!!! tarzı yorumlar yapıldı bana. R10 ölücü piyasa derlerdi de inanmazdım insanlar burada sadece satış yapmak ve ezmek için var sanırım. Ben hala inanamıyorum gerçekten biri de çıkıp "Maalesef deneme vermek için ücret ödemek gerekiyor dedicated büyük bir şey kolay kolay kimse vermez" gibi bir cümle kurmadı bunu da ima etmedi. Bu konuda bana öğretmek yerine yermek için yazan çoğu insana da yazıklar olsun. Şu öğrenci kardeşinizin bilgisizliğini ve cehaletini yüzüne vurmaya devam edin.
Tekrardan Merhabalar;
Sizi veya bir başkasını aşağlayıcı mesaj aranları tamamen kınıyorum tabi sizide aynı sekilde çünkü bütün mesajlarınızı okuduğum zaman sizde hiç aşağıda kalmamışsınız .
İnsanlar olarak bir birimizi anlamak yerine malesef birbirimizin açıklarını hatalarını bulur karşımızdaki kişinin üzerine daha çok gitmekteyiz.
Neyse bu konu daha fazla uzatılması gereken bir konu değil. Artık sizde aramış olduğunu hizmetin ne olduğunu hangi şartlar ile size sağlandığını öğrenmiş oldunuz ve ona göre arayış içerisinde olursunuz.
Herkese hayırlı günler, Aradığınızı bulmanız dileğimizle.