EksenBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç bir firma deneme vermek zorunda değildir. Deneme diye verildiğinde o sunucudan saldırı yada illegal bir şey yapmıyacağınız ne malum hiç bir firma bunu göze alarak deneme sunucu diye bir şer vermezki ( istisnalar hariç )sektörde uzun bir zamandan beri hizmet veren bir firma olarak 1 kez dahi deneme amaçlı test amaçı sunucu vermedim vermemde siz adamı ifşamı ettim diyorsunuz fakar yazdığınız mesajdada şu firmadan deneme istedim vermedi diyorsunuz firma tabiki hakkını savunacak.

Teklif vericektim ama bu tavrınızdan sonra teklif değil bin tl bile verseniz size hizmet vermem ben.İnşallah aradığınızı bulursunuz.

5-10 dakika bile deneme vermeyen firmadan ben aylık 200-250tl ye hizmet alacağım he? Vaov...

Deneme bile vermiyorsunuz ben anlıyorum ki sizin sunucunuz yok sadece aracı firmasınız. Ayrıca denu denilen insandan satın almadığım için bayağı da kızmış anlaşılan. R10 dayız mesajlarda ilk teslim sonra ödeme diyen 3-4 kişi var. Pardon da sizin hizmetinize mi kaldım ben? Onlarca yüzlerce firma var. Gülünç duruma düşüyorsunuz bence daha fazla konumu kirletmeyin.