growsta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1-) Günde yaklaşık 10 makale ( %30-40 organik ) yayınladığım sitemin seo da yükselmesini istiyorum.

2-) Maalesef bütçe saolsun şuan için herhangi bir seo cu ile anlaşmadım.

3-) Fayda sağlaması adına sosyal medya sitelerinde kişisel hesaplar açtım, açtığım bu hesaplarda günde ortalama 3 paylaşım yapıyorum otomatik olarak.

4-) Sadece sitenin paylaşımını yaptığım için spam olarak sayılırmı? Araya normal paylaşım koymak gerekirmi ?
1-) @Dirk bahsettiği gibi yazı içeriğinin kopya oranını değiştirmelisiniz. Mümkünse % 100 özgün yapınız.

Arama sonuçlarında yükselmek sadece özgün yazı ile de maalesef olmuyor. İçerik eklerken dikkat etmeniz gerekenlerde bir etkendir.

2-) SEO = Arama motorlarının istedikleridir.

Site yayımlanmaya başlamadan bunlar düşünülmelidir.

Önce ucuz bir arsa bulurum, toprak analizi yapmadan, temel atmadan Gecekondu yaparım.

Sonra bu gecekonduyu yıkmadan üstüne AVM dikerim diye başlarsanız sonuç hüsran olur.

3-) Fayda sağlaması için sosyal medya sitelerinde otomatik paylaşım yerine elle paylaşım yapın.

Yazıyı PAZAR günü yayımladınız.

PAZARTESİ: Google+
SALI: Facebook
ÇARŞAMBA: Youtube
PERŞEMBE: Twitter

Otomatik olarak hepsini aynı anda paylaşım yerine farklı günlerde (uğraşmak zor geliyor ise) aynı gün içerisinde farklı saatlerde paylaşım yapmanız daha etkili olur.

4-) Sadece sitenin paylaşımını yaptığınız için spam olarak sayılmaz. Araya başka paylaşım koymak gerekmez.
(Çok düşükte olsa Facebook sitenizi spam olarak yasaklayabilir. Genelde kurallara riayet edilmeyen durumlar nedeniyle olabilir.)

BİR TAVSİYE

Siteyi arama sonuçlarından doğal ziyaretçi gelmesini sağlamak adına yapılması gereken çok basit işlemden bahsedeyim.

Konuya hakim olduğunuz, zevkle kendinizin yazabileceği ve internette arama yapılan ister yüksek isterse de düşük aranma hacmine sahip anahtar kelimelere yönelik en az 15-20 tane yazı paylaşmanız neticesinde bu sayfaları arama motorlarında üst sırada çıkarttığınız zaman
  • sitenizin güncel
  • doğal ziyaretçi
  • sitede kalma sürelerini

Yükseltmiş olursunuz.

Şöyle düşünün;
1 sayfadan günde en düşük 5 ziyaretçiniz gelse, 10 sayfadan 50 ziyaretçiniz olur.

Saçma seo paketlerinden kat be kat fayda sağlar.

Siteye En son yazıyı 07/12/2016 tarihinde girdiğim halde ziyaretlerin devam ettiği ve sıralamalardan düşmeyen arama sonuçlarına örnek.

• Aramalardan gelen Doğal ziyaretçi
  • Sayfada Geçirilen Ortalama Süre
  • Farklı sayfa görüntüleme sayısını

Değerleri nasıl yükseltiğine örnek resim konuda mevcuttur.

https://www.r10.net/tanitim-yazisi/16...si-satisi.html