venov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi öğrenci olduğunu uygun fiyatlı hizmet alacağını belirtti. Sağladığımız hizmet managed hizmet olmasına rağmen uygun fiyatlı teklifler verildi. Ödeme ile ilgili kolaylık sunuldu.

Kendisine satış standartlarımız defalarca belirtilmesine karşın, ve ayrıca uzun uzadıya zaman harcayarak çözümler sunmamıza karşın OVH üzerinden hizmet sağladığımız sunucu için bizden deneme istemesi üzerine, ödemesi tarafımıza gelmeyen hiç bir hizmet müşteriye teslim edilmediği bildirildi.

Buna rağmen kabalık ederek tavır sergilediği için ve buraya gelip bu kabalığını cevap olarak eklediği için bu arkadaş ile iş yapacak firmalara karşın bu ifşa yazısını yazma gerekliliği duyuyoruz. Bu arkadaş ile iş yapacak meslektaşlarımın deneme isteyeceğini göz önünde bulundurmasını istiyorum. Zira konusunda deneme istediğini belirtmemiştir.

Diğer ifşa ettiğimiz ve banlanan müşterilere açtığımız ifşa konuları gibi konu açmayacağım bu arkadaşa ancak tavrı konusunda ısrarcı olursa güzel bir ifşa konusu hazırlamaktan çekinmeyeceğimi bildiririm.
Kusura bakma ama şahsına ya da seni belirten bir isim yoktu orada sen neden bana tehditkar söylemlerde bulundun ki? 7-8 tane teklif geldi ve çoğu ile hem skype'da hemde öm den görüştük görüşüyoruz da... İfşa mifşa??? Sen beni tehdit mi ediyorsun? Bence biraz üslubunu bil.

"Ödeme ile ilgili kolaylık sunuldu." Ödemeyi nasıl yapacağımız hakkında daha konuşmamışken nasıl bir kolaylık acaba?

"uzun uzadıya zaman harcayarak" Para kazanmaya çalışılan vaktini neden benim suratıma çarpıyorsun? Sonuçta sen hizmet veriyorsun ve hizmet sektöründesin ne demek sana vakit ayırdım kabalık ettin??? Bu ne kendini bilmezlik???

"deneme istediğini belirtmemiştir" deneme olarak belirtmek zorunda değilim deneme olarak kullanmadığım hizmet aldığımda oldu (50-60tl lik şeyler fakat ben sana 200 lira net para vereceğim neden deneme rica etmeyeyim? Öğrenciyim param değerli kusura bakmayın)

"Diğer ifşa ettiğimiz ve banlanan müşterilere açtığımız ifşa konuları gibi konu açmayacağım bu arkadaşa" Bu nedir? Bu ne saygısızlıktır? Ne ifşası? Senden mi korkacağım? R10 yetkilileri yok mu? Daha saygın bir platform beklerdim

Deneme olarak istemekte bir şey yok. Forumda çoğu kişi Jingling bilmiyor ve değişik donanımlarda kalitesiz sunucular veriyor bende çok anlamadığım için deneme olarka rica ettim veremediğini söyledin tamam dedim rica etsem sen yükler misin? kaç link ekleniyor? diye... (jingling bilgisayarın hızına göre link eklettiriyor link adedine göre alım yapacağım sonuçta...)

Sırf hizmetinden satın almadım diye dediğin laflara bak. Allah diyorum başka bir şey demiyorum. Yetkililere şikayetimi belirttim. İnşallah platinsin mlatinsin diye ilgilenmemezlik yapmazlar.

Ve biliyor musunuz? Serneta beye çok teşekkür ederim kendisinden satın almadığım halde bana 4 kez farklı zaman dilimlerinde deneme verdi ve her defasında teşekkürü borç bildi helal olsun adama benden bir gün çıkagelse para istese veririm. Hizmet budur. Asla müşterisinin yüzüne vurmaz. Tebrik ederim teşekkürler