Merhaba,
Ben de 6 aydır spor salonuna gidiyorum. Başlamadan önce 95 kiloydum. İlk 3 ay kardiyo ağırlıklı çalışarak 15 kilo verdim. Şu anda 80 kiloyum, boy: 178. Son 3 ay ise, ağırlık antremanlarına ağırlık vererek programımı değiştirdim.
Soru 1; Spor öncesi Bcaa, spor sonrası da whey protein desteği alıyorum. Bcaa salondaki performansımı gözle görülür derecede arttırıyor. Bu şekilde devam etmeli miyim?
Soru 2; Akşam yemeğimi spordan 1 saat önce yiyip öyle salona gidiyorum. Spordan sonra whey aldıktan sonra sabaha kadar yemek yok. Yoksa akşam yemeğini spordan sonraya mı bıraksam?
Soru 3; Tam emin değilim doktora gitmedim ama jinekomasti var gibi düşünüyorum. Çok ileri boyutta değil, göğüs çalışarak bu durum giderilebilir mi? Yoksa ameliyat şart mı?
Soru 4; Kas kütlesi kazanmak için, az tekrar çok ağırlık mı? yoksa çok tekrar az ağırlık mı daha etkilidir?
Soru 5; Her vücudun belli bir maksimum kas seviyesi olduğu, ve çalışarak o seviyeye ulaşıldığında kas gelişiminin de durma noktasına geldiği söylentileri var, bu doğru mu?
Sorularım bu kadar