Evet şimdi yoklama kaçağı olduğum için polis bana tutanak imzalattı. Ben yarın askerlik şubesine gidip işlemlerimi hallettirip tecil hakkım olabilir diye düşünüyorum? Okul öğrenci belgesi veremese de benim okulum hala devam ediyor staj yapıyorum ve staj bitimi mezun olucağum. Her türlü tecilim var 2 sene zaten sanırım

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:26:05 -->-> Daha önceki mesaj 20:22:34 --

GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yoklama kaçağı farklı bi durum hocam, 19 yaşına girdiğin zaman evine kağıt gelir ve yoklamaya gitmeniz istenir eğer gitmezseniz kaçak gözükürsünüz. şuan yasal olarak çeşitli yollarla maksimum 30 yaşına kadar tecil hakkın var, 30 yaşın bittiği an polisler koluna girer ve askere götürür seni ama öncesinde bu şekilde yaptırımları olmaz, en fazla karakola gelip imza atmanız vs istenir.
Evet şimdi yoklama kaçağı olduğum için polis bana tutanak imzalattı. Ben yarın askerlik şubesine gidip işlemlerimi hallettirip tecil hakkım olabilir diye düşünüyorum? Okul öğrenci belgesi veremese de benim okulum hala devam ediyor staj yapıyorum ve staj bitimi mezun olucağum. Her türlü tecilim var 2 sene zaten sanırım