Söylediklerinize saygıyla katılıyorum ve eklemek istiyorum pahalı diyorsunuz ya evet bazı firmalara göre pahalı lakin ucuz veren bir çok firma sunucularında normal harddisk kullanmaktadır. Cloudbunny'de ise bütün hizmetlerinde SSD
diskler kullanmaktadırlar. Bildiğiniz gibide ssd diskler diğerlerine göre daha pahalı. Kullandıkları alt yapı ve lisans ücretleri + kdv Murat 124 de bir araba BMW de bir araba ama arada motor farkı , sürüş farkı gibi bir çok özellikler bulunduğu için kaliteli , sağlam ve güvenilir olduğu'dan dolayı diğerlerinden pahalı ve tercih sebebidir.

Şimdi aldığınız bir hizmeti düşünün tamam ucuz olduğunu varsayalım ama hız problemi , güvenlik problemi vb sorunlar yaşıyorsunuz. Açmış olduğunuz destek talepleri 4 ila 24 saat arasında cevaplanıyor Siteniz 5 gün açık 2 gün kapalı kalıyor ne düşünürdünüz ? Ucuz olmasını mı tercih edersiniz , yoksa hizmeti alıp düşünmeden rahat rahat işlerinizi yapmak mı ? amacım ucuz hizmet veren firmaları karalamak değil lütfen kimse beni yanlış anlamasın lakin kalite ucuza mal olmuyor bunu sizlerde bilirsiniz.
valla kime göre pahalı kime göre normal bilmem ama verdikleri hizmete göre bence gayet uygun ben firmadan son derece memnun kaldım resimde gördüğünüz gibi 32 adet hizmetim bulunmaktadır allah nasip edersede bu şekilde çalışmaya devam edeceğim.