atiryaqi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdiden elinize sağlık inceleyeceğim
mucobulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PDF alındı teşekkürler.
BeginnerWM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abone oldum beklemedeyim.

Şimdiden teşekkürler
iwd35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben tüm yazınızı okudum fakat tam anlayamadığım veya kaçırdığım konu olabilir.
kısaca anlatmak istediğinizi şu şekilde anladım:

Rakip veya kaliteli gördüğünüz firma,blog,websitesi vs ile iletişime geçin (bir şekilde kendinizi kanıtlayarak veya gözlerine girerek kendinizi onlara sitelerinde yazabilmek için kabul ettirin).
Misafir yazarlık başvurusu yapın ve sitelerinde yazmaya başlayın (çok kaliteli ve profesyonel makaleler çıkararak). ==> Burada merak ettiğim sitesinde yazdığımız yazılardan kendi sitemize link nasıl vereceğiz? Site sahibi demez mi kardeşim ben sana yazarlığı verdim ama sen kendi sitenin linklerini kullanmışsın. Eğer link vermeyeceksek neden sitede yazıyoruz bunun ne anlamı var?

Ayrıca belirtmeliyim ki linklerin yüzde 90'ı çalışmıyor. tek tek yazayım dedim ama başa çıkılacak gibi değil

Makale için emeğinize sağlık.Teşekkür ederim. Güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz...
Hepinize teşekkürler arkadaşlar . Maalesef convert ederken linkler silinmiş istemediğimiz bir şekilde .

Rakip veya kaliteli gördüğünüz firma,blog,websitesi vs ile iletişime geçin (bir şekilde kendinizi kanıtlayarak veya gözlerine girerek kendinizi onlara sitelerinde yazabilmek için kabul ettirin)

Misafir yazarlık diyoruz biz buna yurt dışında çok var mesela şuanda Turkcell buna izin veriyor Natro izin veriyor buna benzer alanlardaki sitelere ulaşabilirsiniz.

Misafir yazarlık başvurusu yapın ve sitelerinde yazmaya başlayın (çok kaliteli ve profesyonel makaleler çıkararak)

Bunu örnek olarak şuanda bizde yapıyoruz . Kaliteli ve güzel makaleler yazıyoruz dergi ve kaliteli bloglara tek link çıkış olarak gönderiyoruz en kötü ihtimalle pdf içinde örneklerini gördüğünüz şekillerde yazar profillerimizden çıkış yapıyoruz .

Örnek : https://www.semrush.com/blog/back-to...in-a-backlink/ bir yazı yazılmış profile tıkladığınızda semrush'tan link aldığını görebilirsiniz .

Saygılarımla.