Merhaba Arkadaşlar;
Not: Zaman kaybı istemediğim için sadece bilgili arkadaşlar konuyu tam ve eksiksiz okuyarak fiyat tekliflerini pm atmalarını rica ederim.
İş: Uzaktan Eğitim ( Sanal Dershane ) Sitesi
Ödeme Şekli: %20 Demo Sonrası %20 İşin Ortası %20 İş Bitimi %40 Tasarımın Eksiksiz tesliminden 10 gün sonra (Hazırlanan Tasarımın dışarıdan bağımsız uzman danışman tarafından eksiksiz kontrolü sağlandıktan sonra ödenecektir. )
Dip Not: Çalışma şeklim uymayan kişiler teklifte bulunmasınlar 10 Yıllık R10 geçmişimde olumsuz hiçbir ticaretim bulunmamaktadır ticari geçmişim bellidir, tanıyan da gayet iyi tanır. Anlaşacağım kişiden TC+ Adres bilgilerini alırım, TC+Adres bilgilerimi veririm.
Proje Detayı;
1.Site Örnekleri + Panel Örnekleri Tasarımcıya tarafımdan bildirilecektir.
2.ALT YAPI: Web sitesi programlama dili PHP, veritabanı mySQL, jQUERY, CSS3 veHTML5 kullanılmasını istiyorum.
3.Tarafımdan temin edilecek ya da geliştirilecek olan yazılımlar, web sitesi formatı çerçevesinde gerekli entegrasyonları sağlanacak. Iframe, link verme vs. işlemleri.
4. Yapılan kodlama ve tasarımsal olarak çıkacak her türlü hata ve problemlerin tasarımcı tarafından 1 Yıl (12 ay) süresince ücretsiz düzeltilmesi talep edilmektedir.
5.Yapılacak web sitesi Full Responsive olacaktır. (Mobil cihazlara göre tasarım kendisini küçültecektir.)
6. Web sitesi Internet explorer 8.0+, Firefox, Google, Safari web tarayıcılarında doğru gözükecektir. Buna bağlı olarak yine, Mac OSX işletim sistemlerinde de doğru gözükecektir.
7. Mobil Cihazlarda, IOS 7.1+, Android 3.0+, Windows Phone tarafından
görüntülenebilir ve desteklenebilir şekilde olacaktır.
8. Google SEO alt yapısı ile SEF URL gösterimi ve buna bağlı olarak gerekli title ve alt bilgileri sisteme eklenecektir
Projeyi gerçekten güven duygusu veren bir arkadaşa vereceğim... abuk subuk sorulara ve tekliflere cevap verilmeyecektir.
İyi Çalışmalar