Kardeş kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.
Snapnames ve godaddy ihalelerindeki sorumluluk sizi değil beni ilgilendirir.
1. Pabuc.com 2.5OO dolar teklif vereceğime 250 bin dolar teklif verdim yanlışlıkla ve otomatikmen bana kaldı ihale ve almadım.
2. Onlokoloji.com ihaleyi kazandım domainciler grubunda domain hakkında görüş aldım ve domaini pahalıya aldığımı tesbit ettim. Ona vereceğime para yerine 10 dolar ceza ödemeyi tercih ettim.
3.
Namejet ve snapnames aynı firma olmasına rağmen snaptan ban yediğiniz zaman sizi namejetten atmıyor. Domainciler gurubundan atılma sebebim bu ise gerçekten çok komik bir karar olmuş. Beni atan arkadaşa teşekkürlerimi iletiyorum.
4. Benim vermiş olduğum kararlar sizi ilgilendirmez.
5. Burada ************** muamelesi uygulamaya çalıştığınız için hakkımı size helal etmiyor ve cezası varsa r10 yönetiminin vermesini talep ediyorum.
Sadece beni değil Türkiye'deki bütün domaincileri ilgilendiriyor sen ve senin gibiler yüzünden yabancı firmalar Türkiyeden giren domaincilere karşı ön yargılı davranıyorlar. Ödeyemeyeceğin teklifi vermeyeceksin niye veriyorsun? Senin yüzünden pabuc.com bir yabancıda kaldı hem de 825 dolara, bir türkçe kelime ama yabancıda kaldı yeri geldiğinde milliyetçilik yaparsınız ama yaptığınız yanlış (ahlaki olmayan davranış) yüzünden bir Türkçe kelime yabancıların tekeline girer, yabancı firmaların Türkiye'den girenlere bakış açısı değişir. Onkoloji.com da yine aynı şekilde, ihalelere bilinçsiz bir şekilde dalmamalısın kul hakkından bahsediyorsun yaptığın en büyük kul hakkıdır, o domain belki çok daha düşük fiyatlara gidecekti senin bilinçsiz tekliflerin yüzünden uçtu. Yaptıkların ticaret ahlakına yakışmıyor, bu açık ve net. Böyle davranmaya devam edersen ticari güvenin kalmaz. Burdan da banlanırsın diğer yerlerden banlandığın gibi.