nazar1973 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 Senedir bu işlerin içindeyim ve 5,5 yıldır 1 sitem ile kendi sektörümde önde gelen sitelerden birinin sahibiyim. 10 yıldır hiç bir Seo çalışması yaptırmayan ya da Googlenin hiç bir cezasından nasibini almayan biri olarak 12 Nisanda sitem Manuel spam cezası yedi.Tabi bu sorunun üstesinden gelirim zannettim ve bir Seo uzmanına başvurmadan 12 nisan gecesi kendi çapımda bir şeyler yaparak Yeniden değerlendirme isteğinde bulundum 14 Nisan tarihinde Yeniden değerlendirme isteğim Red edildi ve yanıt olumsuz olarak geldi. Seo işlerinde uzmanlığını duyduğum,okuduğum,bildiğim ama hiç çalışmadığım Seo işinde en uzman olan kişi ile çalışıp Sitem ve emeklerim zarar görmeden Manuel spam cezasından çıkmam için Celil Can bey çalışmak için kendisinden rica ettim. Yoğun Programına rağmen ricalarımı kırmayıp 14 Nisan Gecesi Manuel Spam cezasından kurtulmak için çalışmalara başlandı. 22 Nisan tarihinde Celil Bey Yeniden değerlendirme talebinde bulundu ve 24 Nisanda Googleden gelen mesaj ile Manuel Spam cezasından çıkarılmaya sitem uygun bulundu. Güvenilir ve Titiz çalışması ile Benim sitem kadar büyük bir siteyi 1 hatada hiç zarar görmeden sıralamalarını kaybetmeden kurtaran Celil Can Kardeşime ve emeklerine sonsuz Teşekkürler
Nazarca ile çalışmak benim içinde bir onurdu teşekkür ederim